Superheld in je bed zal hij je brengen naar meervoudig orgasme

“Hulk to twist, kill” – nu krijgt deze uitdrukking een beetje verschillende betekenis. Nou, we zijn helemaal niet tegen! Als je altijd al gedroomd hebt om een ​​”heroïsche kracht” te ervaren, zoals de Lover Crawler Hulk of Billionaire-Inventor Tony Stark, dan heb je een geweldige kans om tot je beschikking te stellen van alle karakters van Comic Marvel: Hulk, Iron Man en Captain Amerika.

Voor echte katten

Voor vooral sensuele en zachte wezens hebben intieme speelgoedfabrikanten een aanrakingscollectie van Hello Kitty-vibrators gemaakt. Zo’n mooi en leuk speelgoed zal vallen om het meest geïnspireerde meisje te proeven. TRUE, dit seksspeeltje is

helemaal niet een vibrator in een traditioneel begrip, maar een elegante stimulator die aangenaam vibrerende golven creëert die in staat is om een ​​helder clitorium orgasme te presenteren. En het beroemde ontwerp van Kitty Hello Kitty kan ons niet onverschillig achterlaten. Is het niet mooi?

Hallo van Grandpa Freud

Starina Freud was nog steeds niet vergist: alles gaat van de kindertijd. TRUE, deze keer keert de kindertijd volledig terug in een andere vorm: dergelijke smeermiddelcontainers komen nu van u af van het probleem van het opslaan van alle intieme fondsen! Capaciteit voor smeermiddelen in de vorm van helden van favoriete cartoons – Sponge Bob, Patrick en zelfs “Dashi-Traction”! Nu hoeft u geen pauze te maken met de geliefde op het meest verantwoordelijke moment om bij de gekoesterde pot te komen, omdat alles bij de hand is. Een gemakkelijke persende hand die je precies zo’n smeermiddel kunt persen om te genieten van de nabijheid van je geliefde man zonder gedwongen pauzes.

Waar, we geven geen garanties dat zo’n geheime lade uw vriendje zal waarderen.

Leave a Reply