Pijpbeurt als kunst 9 aanbevelingen van ervaren overzeese specialisten

“Mannen hebben een beetje meer dan alleen waterige penis nodig. Ze houden meestal elke drie maanden als een mooie blowjob. En ze begrijpen duidelijk wanneer een vrouw niet geïnteresseerd is, dus probeer geen orale seks te doen zonder gemoedstoestand “.

2. Smeermiddel

“Vergeet niet dat de penis aanvankelijk wordt gestimuleerd door een vagina, dus probeer vergelijkbare instellingen te bereiken: warm, dichtbij, nat. U kunt speeksel of smeermiddel gebruiken “.

3. Positie

“De gemakkelijkste manier om een ​​man te vragen om zelfs te zitten of op te staan, het zal handiger voor je zijn. De meeste mannen zijn visuals, dus het is belangrijk dat ze kijken naar wat er gebeurt. Gebruik indien mogelijk een of beide handen, niet alleen de mond “.

4. Opleiding

“De mannelijke aantrekkingskracht begint met een oud instinct om in een vrouw te zijn. Het is niet nodig om de voorspel lange tijd uit te rekken, een paar minuten. In de meeste gevallen is het de moeite waard om de handen van het hoofd naar de basis te bewegen (het creëert aangenamere sensaties),

en niet om daar te rijden, “.

vijf. Begin

“Aan het begin van de pijpbeurt, is het de moeite waard om aandacht te schenken aan het hoofdstel, dit is een van de meest gevoelige secties van zijn lichaam. Je hoeft niet te proberen de penis in je mond volledig te nemen, als je zo’n vermogen hebt. In feite is het een Half-vechter Halffilm en het is de moeite waard om het alleen te presteren als het blijkt “.

Leave a Reply