Gelukkig uit elkaar of regels van goede en mooie echtscheiding

Iedereen weet dat meisjes meestal willen trouwen. Veel minder aandacht wordt aangetrokken tot het feit dat «Zamuzha» Ze willen ook meestal veel krachtiger dan ons geslacht: van vier echtscheidingen drie geïnitieerd door vrouwen.

Blijkbaar zijn er zoveel vrouwen geschreven — initiatiefnemers zijn van elke matrononische innovatie. We zullen in dit opzicht in het vliegtuig worden gezet en de staat van het huwelijk vertrekt zo langzaam en onzeker, zoals ooit afscheid nam tot het bachelorleven.

Meer interessant: waarom vrouwen in algemene echtscheiding makkelijker zijn dan wij? Er zijn veel nieuwsgierige statistieken over dit onderwerp: we zijn op zelfmoord, en op depressies die voortkomen uit de vernietiging van het huwelijk, houd het Sure Championship in bijna alle landen van de wereld.

Dit is wat de oprichter van humanistische psychologie Abraham Masu hierover zegt: «Een man waarneemt onbewust de echtscheiding als een verlies: hij wordt geselecteerd door een vrouw die van hem is. Vrouw voelt een echtscheiding als bevrijding, zelfs ongewenst».

En, ongeacht hoe cool, de man blijft altijd in de gemiddelde echtscheiding.

In 94% van de gevallen blijven kinderen bij zijn moeder, en hij betaalt voor alimentatie, vaak niet in staat om regelmatig kinderen te ontmoeten.

Gezamenlijk verworven eigendom gedeeld door echtscheiding in de helft, in de overweldigende meerderheid van de gevallen.

Hij zal ongeveer drie jaar later het nieuwe huwelijk betreden dan zijn ex-vrouw.

In twee van de drie gevallen per jaar na de echtscheiding zal hij er spijt van hebben en denk aan de gelegenheid om zijn vrouw terug te geven.

Recht tenminste helemaal niet echtscheiding.

Niettemin desintegreren zes van de tien huwelijken, en als je stedelijke bewoners neemt, dan alle zeven. Dus het is beter om van tevoren klaar te zijn.

Immers, de echtscheiding kan ook perfect worden georganiseerd.

Echtscheiding begint met een bruiloft

Moge het huwelijkscontract u besparen!

Als u bent vastgemaakt of van plan bent om zo’n senior partner van de Lex Collegium-advocaten te worden, adviseert Alexander ZheleKnikov u niet om het huwelijkscontract niet te verwaarlozen, wat u nog steeds het moeilijke tijdscheiding kan opfleuren.

Waarom mensen worden gefokt?

Na de enquête: «Wat denk je nu de belangrijkste oorzaken van echtscheidingen?» De bevolking antwoordde:

Alimentaire theorie

De normen van het familierecht zijn ontwikkeld in de USSR, vanwaar en hun percentage binding aan inkomsten.

Nu, wanneer de bovenste plank van het mogelijke inkomen van de burgers de ruimte vloog, en de procentuele norm hetzelfde bleef, betalen vooral gelukkige vaders elke maand honderdduizenden dollars aan Kefirs voor hun erfgenaam.

Er zijn echter legitieme manieren om enigszins op dit punt te besparen.

een. U kunt een verzoek altijd een verzoek indienen bij het Hof om het bedrag aan betalingen aan het kind te verminderen en als het bedrag van uw aftrekkingen meerdere keren het gemiddelde salaris overschrijdt, kan de rechter u gaan ontmoeten. Precedenten waren.

2. Veel vaker wordt de grootte van de alimentatie bepaald door liefhebbers van beide voormalige echtgenoten, hoewel de liefde soms wordt bereikt bij een zeer bloedige.

Om de intensiteit van het bed te verminderen, kunt u de maas in de wet in de wet gebruiken, waarbij u de echtgenoot informeert die u het maandelijks de kosten van het leven betaalt, en de rest van het geld op het account van het kind, toegang tot welke hij zal ontvangen alleen na zijn meerderheid.

Je hebt dit recht. Meestal, weegt alles «achter» En «tegen», Doordachte Moeders komen overeen om tevreden te zijn met kleinere hoeveelheden.

3. Kreek meer kinderen. Als iemand je 25% van het salaris kostte, dan heb je een honderd afstammelingen geboren, dan betaalt je iedereen alleen met de helft van het inkomen.

Immers, de maximale hoeveelheid alimentatie, die met http://www.natureluvtoys.com/about-us/ u kan worden hersteld, — 25% per één, 33% — op twee kinderen en 50% — voor een aantal kinderen over twee.

Maar weet dat deze percentages worden berekend op basis van een van uw inkomen: Premium, winsten in het casino, het huren van een appartement, inkomen op aandelen en t. D.

Het is ook de moeite waard om te onthouden dat de voormalige vrouw extra alimentatie van je kan krijgen en op je eigen inhoud, als het op vakantie is om voor een kind tot drie jaar te zorgen.

10 regels afgebroken

een. Vertel het verlangen niet om te scheiden tijdens een ruzie. Zelfs als u het daadwerkelijk solide oplost, bestaat het risico dat het hele proces zo dramatisch blijft vastlopen.

Het is echter ook niet nodig om uit deze race te komen en op dat moment als jullie beiden in een goed humeur zitten. Het zal het beste zijn om een ​​minuut rustige en vermoeide onverschilligheid voor elkaar te kiezen.

2. Ja, je kunt de goede oude receptie gebruiken: «Laten we een paar weken afzonderlijk wachten en kalmeren!»

Een paar weken zullen langzaam veranderen in een paar maanden oud, en er zijn ambachtslieden die deze aandoening bereiken tot tien of meer — Precies totdat een van de echtgenoten dringend geen officiële echtscheiding in verband met het nieuwe huwelijk vereist.

Deze sluwe methode is natuurlijk niet geschikt voor iedereen, maar dat door degenen die passen, het past perfect (we zijn niet te verward?).

3. Begin de romans niet ten minste de eerste twee of drie maanden nadat u bent verdwenen door zich voor te bereiden op de echtscheiding.

En als je begint, probeer dan niet te praten over deze toekomst.

4. Kleine verrassing van wetgeving: Als gedurende het jaar na de scheiding je vrouw een gehandicapte of vijf jaar na hem is geworden, zijn ze met pensioen gegaan, je zult het verplicht zijn om het voor het leven te houden (echter, als ze opnieuw trouwde, zul je graag zijn deze plicht opnieuw).

Dus maakt het niet uit hoe onverwacht, uw afscheid heeft ontwikkeld, het is noodzakelijk om het moeilijk te proberen om te proberen zodat het niet uitgeschakeld wordt.

vijf. Veel Amerikaanse psychologen verzekeren: tijdens echtscheidingen is het onmogelijk om seks te hebben met wie je hebt gescheiden.

Dit is Alfa en Omega Thaliat Echteigeningen. Maar Amerikaanse psychologen zijn niet helemaal gelijk. Soms helpt seks om deze zwaar voor beide perioden aan te kunnen. Bovendien laat hij een vrouw een aangename overtuiging achter die je nog steeds van haar houdt.

Het gebeurde net dat de sterren van je huwelijk in de sinistere figuur waren, en er kan niets mee worden gedaan.

In deze overtuiging blijven, zal ze een beetje minder verlangen ervaren om in de rechtbank 50% te huilen, afhankelijk van uw leverwetgeving. Aan de andere kant zal seks interfereren met jou om uit elkaar te vallen. In het algemeen is het noodzakelijk om in omstandigheden te kijken.

6. Laat onmiddellijk zien dat je kinderen niet gaat wegnemen.

Hoogstwaarschijnlijk zal je niet slagen, en hoe meer je zult bedreigen, hoe groter de dierlijke angst om mijn moeder te verliezen zal ervaren en het gewelddadiger zal zijn om ze van je te verdedigen.

Als je geluk hebt een man van matige rijkdom en het materiële aspect van de chaft-onvoorwaardelijke nakomelingen, en het is belangrijk, ten eerste van de gelegenheid om vrij te communiceren met kinderen, maar hoe minder je aandringen op je vaderlijke rechten, hoe meer deze Rechten die u uiteindelijk zult bewijzen.

Moeders die niet bang zijn dat vader wordt gefluit door hun baby in Nicaragua, begrijp het al snel hoe het mooi is dat een persoon in de buurt woont, die altijd schattig kruimeltje kan zonder uur betalen. Een geschikte gescheiden ouders, die deze feestdagen een kind heeft, wordt met serieus uitgevoerd­opzij «Ik zat de afgelopen maand de afgelopen maand».

7. Hoe meer je advocaten hebt dan ze professioneel zijn, de bloedige zal de kloof zijn van kinderen en eigendommen.

Claims, beroep en uitspraken zullen vermenigvuldigen, opwinding — Groeien, en op een goed moment zult u het begrijpen dat de laatste zes maanden in de rechtbank vecht, die erachter komen hoeveel dagen per jaar uw dochter verplicht is een rode gebreide hoed te dragen, die uw neef haar heeft gepresenteerd, en in welke van de Zeven planetaries van de stad heb je de juiste LED-zoon een derde­Ze zijn donderdag van de tweede maand van elk vijfde kwartaal.

Nodig een advocaat uit als uw echtgenoot de zijne heeft verworven. Maar probeer eerst haar van deze krankzinnige stap te ontmoedigen.

8. Een gezinsadviseur bijwonen tijdens een complexe echtscheiding, net zo redelijk als u elkaar ontmoet in het gezelschap van advocaten.

Maar, in tegenstelling tot een advocaat, is een psycholoog geïnteresseerd in het feit dat jullie allebei tevreden zijn, dus het zal gemakkelijker voor u zijn om problemen op vreedzame manier op te lossen.

negen. Praat nooit met de smerige kinderen over hun moeder, ongeacht hoe de perfecte belichaming van deze walgden.

Ten eerste is het hun moeder en leer je in de voorschoolse leeftijd die je wordt gegenereerd door een monster, — ernstige uitdaging.

Ten tweede produceren de rechters een zeer sterke indruk van video’s waarin de kinderen dat zeggen «Daddy zei — Mama vuile slet».

10. Nog vóór de officiële echtscheiding, vermeld geld voor kinderen (of naar een speciaal account of per post) en houd alle cheques, inclusief de aankoop van kinderkleding, handboeken, enz. D.

Anders is er een risico om bij het Hof te leren dat de laatste zes maanden niet alleen de kinderen opheffen, maar ze ook gooide om te onderbreken met brood.

Leave a Reply