Curățați și dezinfectați obiecte și suprafețe atinse frecvent.

 • Post author:
 • Post category:blog

Curățați și dezinfectați obiecte și suprafețe atinse frecvent.

Clerkship Administration

Studenții cu întrebări sau nelămuriri cu privire la cerințele de funcționare, site -urile clinice sau alegerile și oportunitățile de carieră sunt încurajați să contacteze:

Robert Goldfarb MD – Director de funcționare Telefon: 248-420-1175 E-mail: [e-mail protejat]

Kenyatta Moore, coordonator student medical OB/GYN Telefon: 313-916-5049 E-mail: [Email protejat]

Procesul de evaluare:

Toate evaluările se fac prin evaluarea aplicației computerizate. Fiecare student este solicitat să depună cinci nume de participări, tovarăși, rezidenți și CNM că ar dori să -și evalueze progresul pe parcursul rotației OB/GYN. Evaluarea va calcula scorurile date de fiecare evaluator care va determina gradul final împreună cu intrarea directorilor.

ocluzia venei retiniene

Un ocluzie a venei retiniene rezultă când una dintre vene din Retina devine blocată, provocând neclaritate sau pierderea vederii.

Când una dintre venele din retină devine parțial sau complet blocată cu un cheag de sânge, acest blocaj este cunoscut sub numele de ocluzie a venei retiniene. Odată ce ocluzia venei retiniene se dezvoltă, restricționează fluxul de sânge din retină, ceea ce poate duce la umflarea țesutului retinian și la scurgerea vaselor de sânge. Ocluzia venei retiniene poate fi asociată cu alte boli sistemice sau oculare, inclusiv hipertensiune arterială și glaucom.

Simptomele de ocluzie a venei retiniene

Când apare o ocluzie a venei retiniene, este adesea nedureroasă. Unii indicatori ai prezenței unei ocluzie a venei retiniene pot include:

 • neclaritate
 • Orbirea într -un ochi

În unele cazuri, Viziunea se va îmbunătăți sau va reveni în ochiul afectat. Acest lucru poate fi treptat, care apare pe parcursul mai multor luni.

Factorii de risc de ocluzie a venei retiniene

Persoanele care au peste 55 de ani și care au tensiune arterială ridicată prezintă cel mai mare risc de dezvoltare O ocluzie a venei retiniene.

ocluzia venei retiniene și edem macular

la persoanele care au ocluzie venei retiniene, edem macular – o tulburare gravă a retinei datorate ocluziei venei retiniene – este cea mai frecventă Cauza pierderii vederii. Rezultă când venele retiniene scurg lichid, determinând umflarea macula și, astfel, rezultă o vedere încețoșată.

Tipuri de ocluzie a venei retiniene

Există două tipuri de ocluzie a venei retiniene:

 • Ocluzia venei retiniene centrale (CRVO): CRVO este forma mai severă a ocluziei retiniene și se întâmplă atunci când vena centrală sau principală din retină devine blocată. Aveți un risc mai mare de a dezvolta CRVO dacă aveți hipertensiune arterială.
 • Ocluzia venei retiniene ale ramurilor (BRVO): Brvo este cea mai frecventă formă de ocluzie retiniană și se întâmplă atunci când una dintre venele mai mici din retină devine blocat.

Tratamentul de ocluzie a venei retiniene

O ocluzie a venei retiniene nu poate fi îndepărtată. Tratamentul de ocluzie a venei retiniene se concentrează pe prevenirea mai multor ocluzii să se întâmple și tratarea oricăror probleme de viziune și sănătate asociate. Tratamentul depinde, de asemenea, de tipul de ocluzie a venei retiniene.

Planul dvs. de tratament cu ocluzie a venei retinei personale poate include:

 • Adoptarea unor schimbări mai sănătoase în stilul dvs. de viață
 • Medicamente pentru a gestiona tensiunea arterială ridicată și colesterolul
 • Injecția intraoculară de medicamente pentru a controla scurgerea vaselor din cauza ocluziei venei retiniene
 • Chirurgie laser pentru a preveni creșterea anormală a vaselor

>

La Henry Ford, pacienții vin pe primul loc.

Departamentul de Oftalmologie Henry Ford se angajează să ofere pacienților noștri o îngrijire personalizată compătimitoare. Prezentăm cele mai avansate tratamente în îngrijirea ochilor și suntem dedicați cercetării viziunii – rămânând mereu în fruntea inovației. Lider în Michigan, precum și una dintre cele mai mari practici de oftalmologie din Statele Unite, tratăm peste 55.000 de pacienți pe an în 12 locații din sud -estul Michigan. În plus, echipa noastră lucrează îndeaproape cu medicii grupului medical Henry Ford din alte departamente, oferind îngrijiri multidisciplinare, coordonate pentru acei pacienți care au nevoie de ea.

;

Este numărul unu de a vă proteja pe tine și familia ta de germeni – de la cei care provoacă boli transmise de alimente la frigul obișnuit, gripa și chiar coronavirusul răspândit rapid. Cu toate acestea, sfaturile sună atât de simplu. Aproape prea simplu pentru a fi ceea ce se află între boală și sănătate.

și cu siguranță ai mai auzit -o, probabil de când erai copil: spălându -ți mâinile.

La fel de bun simț pe cât ar putea părea această precauție, cercetările arată că oamenii au încă nevoie de memento -uri pentru a face acest act rapid de igienă de bază. În timp ce 92 la sută dintre americani spun că cred că este important să se spele pe mâini după ce au folosit o toaletă publică, doar 66 la sută dintre americani spun că fac acest lucru. În ceea ce privește spălarea cu săpun, aproape 70 la sută recunosc că au sărit sudo -urile și au clătit doar cu apă.

Spotlight este din nou la spălarea mâinilor, deoarece oficialii de sănătate publică din întreaga lume continuă să monitorizeze focarul de coronavirus care a început în China recent.

În timp ce informațiile privind răspândirea coronavirusului (cunoscută oficial ca 2019-NCOV) și efectele sale continuă să evolueze, oficialii din domeniul sănătății urmăreau deja în acest an sezonul gripe . De fapt, activitatea gripei în Michigan rămâne răspândită.

Luați în considerare acest lucru: În prezent, există doar o mână de cazuri confirmate de coronavirus în SUA până în prezent, în timp ce se estimează că între 180.000 – 310.000 de persoane vor fi spitalizate cu gripa. (Memento prietenos: Dacă nu v -ați împușcat gripa, nu este prea târziu. Sezonul se desfășoară de obicei din octombrie până în aprilie și vârfuri în februarie.)

Ce puteți face pentru a opri răspândirea răspândită de viruși

Spitalele și furnizorii de servicii medicale fac tot ce pot pentru a monitoriza și conține răspândirea coronavirusului și lucrează împreună cu partenerii de la CDC și departamentele locale de sănătate.

„Ca precauție, depunem pacienți pentru orice călătorie recentă în și din China, simptome în concordanță cu boala respiratorie precum febra, tuse și lipsa de respirație sau orice posibilă expunere la persoanele evaluate pentru Coronavirus ”, Spune Geehan Suleyman, M.D., un specialist în boli infecțioase la Henry Ford Health System. „Solicităm oricărui pacienți și vizitatori cu boli respiratorii să poarte o mască la sosirea la unitățile noastre.”

Cum îți poți face partea în protejarea pe tine și pentru a preveni răspândirea virușilor? Urmați aceste sfaturi:

 • Spălați -vă deseori mâinile și cu săpun și apă. Dacă săpunul și apa nu sunt disponibile, utilizați un dezinfectant de mână pe bază de alcool.
 • Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nedezliate.
 • Evitați contactul strâns cu persoanele bolnave.
 • Stați acasă dacă sunteți bolnav.
 • Acoperiți -vă tusea sau strănutul cu un țesut sau în mânecă – nu mâinile. Aruncați țesutul în coșul de gunoi.
 • Curățați și dezinfectați obiecte și suprafețe atinse frecvent.

Studiile de spălare a mâinilor

arată că mai puțin de 5 la sută dintre oameni își spăl mâinile corect. Iată ce trebuie să știți despre când și cum ar trebui să vă spălați mâinile.

Când să vă spălați pe mâini:

 • înainte, în timpul și după ce ați pregătit mâncarea
 • Înainte de a mânca mâncare
 • înainte și după ce a avut grijă de cineva acasă care este bolnav de vărsături sau diaree
 • înainte și după ce a tratat o tăietură sau o rană
 • După ce ați folosit toaleta
 • După ce ați schimbat scutecele sau a curățat un copil care a folosit toaleta
 • După ce a suflat nasul, tuse sau strănut
 • După Atingerea unui animal, hrană pentru animale sau deșeuri de animale
 • După manipularea alimentelor pentru animale de companie sau a tratamentelor pentru animale de companie
 • După ce ați atins gunoiul

Cum să vă spălați pe mâini :

 1. Mâinile umede cu apă curentă.
 2. Îndepărtați mâinile, degetele și palmele cu săpun.
 3. Scrub mâinile timp de cel puțin 20 de secunde (suficient timp pentru a vă duce să zumați „La mulți ani” de două ori ”).
 4. Clătiți complet mâinile sub apă curentă.
 5. uscați mâinile cu prosop curat sau uscați de aer.
 6. Dacă nu vă puteți spăla pe mâini cu săpun și apă, folosind o dezinfectant pe bază de alcool, care conține cel puțin 60 la sută alcool este recomandat. Purtarea unei sticle mici cu tine este o idee inteligentă pentru acele momente în care nu ai acces uromexil forte mod de administrare la săpun și apă.

  Pentru mai multe informații despre gripă și ce trebuie să faceți dacă aveți simptome, vizitați henryford.com/flu. De asemenea, consultați răspunsurile noastre la întrebările frecvente despre Coronavirus.

  Pentru a găsi un medic la Henry Ford, vizitați Henryford.com sau sunați la 1-800-Henryford (436-7936).

  Dr. Geehan Suleyman este specializat în boli infecțioase și este directorul medical al infecției Prevenire la Spitalul Henry Ford.

  Categorii: Feelwell

  Etichete: boli infecțioase, îngrijire primară, coronavirus, geehan suleyman

  cancer de sân la bărbați

  Cunoașteți simptomele cancerului de sân masculin, astfel încât să îl găsiți și să -l tratați mai devreme.

  Cancerul de sân nu este doar o boală a femeii. Unul din 100 de pacienți cu cancer de sân este masculin. Este rar, dar se întâmplă.

  s -ar putea să vă simțiți jenat sau sensibil la diagnosticul dvs. de cancer de sân. Înțelegem asta. Acesta este motivul pentru care am făcut tratarea cancerului de sân masculin cu compasiune și experimentăm o zonă de expertiză.

  Tipuri de cancer de sân la bărbați

  Cancerul de sân la bărbați se pot dezvolta în conducte, țesutul mamar sau ganglionii limfatici care înconjoară sânul. Când cancerul de sân se răspândește în alte zone ale corpului, numim acel cancer de sân metastatic.

  Simptome de cancer de sân masculin

  Majoritatea bărbaților nu își examinează în mod regulat piepturile – iar medicii lor pot Uită și el. Din această cauză, diagnosticul de cancer de sân masculin tind să vină într -o etapă ulterioară a bolii. Nu întârziați să vă vedeți medicul dacă observați unul dintre aceste semne:

  • Un bump, forfea sau umflarea pe sau în interiorul pieptului
  • Un sfârc care devine inversat
  • Pielea întunecată sau puckerată pe piept
  • Descărcare de pe sfârc
  • roșu, scalat sau piele de fulgere pe sfârc sau sân

  Diagnosticarea cancerului de sân masculin

  medicul poate efectua unul sau mai multe teste de screening sau diagnostic:

  • Biopsie: eliminarea unui eșantion de țesut pentru examinare
  • Imagistica prin rezonanță magnetică a sânului (RMN): Utilizarea unui câmp magnetic puternic și a undelor radio pentru a produce o imagine a sânului și a zonei înconjurătoare
  • Ecografia sânului: folosind unde sonore pentru a produce o imagine a sânului
  • Mamogramă: Luând o rază X a țesutului mamar
  • Evaluarea descărcării mamelonului: examinarea descărcării de la sfârc

  Teste genetice pentru cancerul de sân

  BRCA1 și BRCA2 gene cresc riscul anumitor tipuri de cancer, inclusiv cancerul de sân. Membrii familiei de sex masculin și feminin pot împărtăși aceste gene. Oferim teste genetice și consiliere pentru a determina dacă sunteți un purtător al uneia dintre aceste gene. Dacă sunteți, vă vom parcurge opțiunile pentru a vă reduce riscul.

  Alăturați studiile noastre

  avem o mulțime de cercetări interesante! Faceți clic pe formularul de mai jos pentru a răspunde la câteva întrebări, astfel încât să vă putem potrivi cu cel mai bun studiu.

  Formular de informare a studiului

  Reabilitare penis

  prostată, colorectală sau Chirurgia vezicii urinare poate deteriora nervii și aportul de sânge la penis. Drept urmare, până la 40 la sută dintre bărbați au dificultăți în a obține sau a menține o erecție după operație. Nu trebuie să rămână așa.

  Urologii noștri special instruiți și kinetoterapeuții lucrează cu bărbați înainte de a avea o intervenție chirurgicală pentru a -și minimiza riscul de disfuncție erectilă. În cele mai multe cazuri, putem ajuta la optimizarea funcției sexuale după operație.

  Reabilitarea penisului: tratamente pe care le oferim

  Este important să începeți reabilitarea penisului înainte de operație sau la scurt timp după procedură. Intervenția timpurie vă ajută să recâștigați funcția erectilă cât mai repede posibil. Echipa noastră calificată are, de asemenea, rate mari de succes în tratarea bărbaților care nu au suferit reabilitare penisului imediat după operație.

  Tratamentele pentru a restabili funcția erectilă includ:

  • Medicamente orale: disfuncție erectilă Medicamentele cresc fluxul de sânge către penis și ajută la păstrarea funcției musculare netede în penis. De obicei, sunt prima linie de tratament medical.
  • Terapia prin injecție: injecțiile penisului introduceți medicamente direct în țesuturile erectile din penis. Folosim un ac de calibru fin pentru a minimiza orice disconfort.
  • Dispozitive erectile în vid (VED): o pompă de vid penis personalizată ajută la atragerea mai mult sânge în penis pentru a crea o erecție. Funcție, putem recomanda un implant de penis. Chirurgii noștri calificați folosesc tehnici minim invazive pentru a plasa un dispozitiv în penis pentru a vă ajuta să obțineți erecții.

  Vrem să știți că operația nu provoacă întotdeauna disfuncții erectile. Putem ajuta la prevenirea acestuia atunci când este posibil și să o tratăm eficient atunci când este necesar.

  Unitatea de cercetare clinică

  Suntem un grup dedicat de personal de cercetare sub conducerea Dr. Linda Stein Gold cu Peste 70 de ani de experiență de cercetare combinată. Oferim îngrijiri într -un cadru profesional și confortabil.

  Departamentul de Sistem de Sănătate Henry Ford pentru unitatea de cercetare clinică a dermatologiei efectuează peste 25 de studii clinice pe an. Studiile clinice la care participăm sunt sponsorizate de cele mai importante companii farmaceutice din lume. Aceste studii clinice tratează toate afecțiunile dermatologice majore. Tratăm peste 100 de pacienți pe an în studiile noastre clinice. Oferim oportunități alternative de tratament pentru copii, adolescenți și adulți cu tulburări de piele și păr, cum ar fi:

  • Acnee
  • Alopecia (căderea părului)
  • Dermatita atopică/eczema
  • Dermatită de mână
  • Psoriazis
  • rozacea
  • Vitiligo

  participă Într-un studiu potrivit pentru dvs. Oferiți un stipendiu pe vizită și aveți parcare gratuită la fața locului

  În prezent, căutăm participanți la studiu cu tulburări de piele și păr. Trimiteți -ne un e -mail la [e -mail protejat] pentru mai multe informații.

  despre personalul nostru

  • DR. Linda Stein Gold a ocupat funcția de investigator principal al a peste 150 de studii clinice
  • Subinvestigator de asistent medical, asistenți medicali înregistrați și coordonatori de cercetare clinică
  • Specialist în reglementare la fața locului
  • Suntem certificate IATA
  • primim instruire anuală GCP
  • aderăm la orientările FDA și reglementările HIPAA
  • AHA BLS certificate

  Resursele noastre

  • Patru săli de examinare
  • Laboratorul clinic la fața locului
  • Securizarea depozitării medicamentelor ambientale și refrigerate
  • -20 și -70 de grade Fahrenheit congelatoare pentru depozitare a eșantionului de laborator
  • Epic Emr
  • IRB local
  • Experiență cu jurnale electronice/tampoane de site, fotografie dermatologie, flebotomie, Sisteme electronice de captare a datelor și ECG.
  • Securizare de stocare a documentelor la fața locului

  ;

  este acel genunchi, umărul dureros sau demn de denumire de gleznă? Henry Ford Health System Chirurgul ortopedic Michael MacEroni, D.O., oferă sfaturi și informații despre momentul în care trebuie să vă adresați ajutor.

  Top 10 motive pentru a vedea un chirurg ortoped

  Dacă acea entorsă este o entorsă Durerea reală sau activitățile tale preferate sunt o memorie îndepărtată, iată primele 10 motive pentru a vedea un specialist în mână, un doctor la genunchi sau un alt tip de specialist ortoped.

  #1: Ai avut o accidentare

  Poate că a fost o alunecare și cădere. Poate că te -ai înșelat când ar fi trebuit să zamgați. Oricare ar fi cauza, o vătămare este motivul pentru a vedea un chirurg ortoped, de exemplu, „Doctor osos”. „Dacă ați avut o vătămare care a dus la durerea sau pierderea funcției, este posibil să aveți un os rupt sau o vătămare a tendonului”, spune dr. Maceroni. „Nu presupuneți că este„ doar asta sau doar asta ”. Faceți o programare. Cu cât eliminați mai mult tratamentul, cu atât este mai greu de rezolvat. ”

  #2: Aveți despre simptome

  Anumite semne și simptome merită să fiți atenți.