5 beste seksuele posities voor zwangere vrouwen

Ten eerste, nu hoeft u niet na te denken over anticonceptie. Ten tweede, je gebeuren krankzinnige hormonale bursts die wanhopige drang voor seks veroorzaken. Profiteer hiervan door de vijf beste posities voor zwangere vrouwen te bestuderen.

een. Broodje in de oven

Omdat je niet te veel op je rug moet liggen in de tweede en derde trimesters, moet je een zendingspositie weigeren. Draai in plaats daarvan de zijkant aan en leg de kussens onder de billen en de achterkant. Laat hem voor je vallen aan de zijkant en zijn benen doorkruisen met de jouwe.

2. Prachtig uitzicht

Zwangerschap betekent ook veel seks in doggi-stijl. In jouw positie is het het beste om te doen, staande op de knieën op de bank, met het oog op de achterkant. Hij zal een geweldige kans hebben om je clitoris te stimuleren.

3. Waterdruppels

De positie van de “lepel” is een uitstekende optie voor het derde trimester, omdat het de meest comfortabele positie voor je buik is. Om een ​​orgasme adembenemend te maken, stimuleren de clitoris en knijpt haar benen strak terwijl hij u van achteren binnengaat.

4. Slaapkamer

Gooi een dozijn kussen aan de rand van bedden, zodat je comfortabel kunt zijn, op hen liggen en de benen verspreiden. Het kan op zijn knieën of volledige groei staan, de hoogte van je plaatsing aanpassen met kussens. Nadat je de optimale positie hebt opgehaald, vraag hem dan niet om je clitoris te vergeten, omdat je het zelf niet kunt krijgen.

vijf. Kreunen van de beer

Laat hem op zijn knieën zitten en je plaatst voorzichtig van boven in de positie van de omgekeerde rijder, leunend op de generiek viagra handpalmen en knieën. Deze primitieve houding zal je kreunen van plezier!

Leave a Reply